...
Projectes educatius de l’escola Jesuïtes Poble Sec-Sant Pere Claver

La campanya #Seguimos que impulsa la Companyia de Jesús ha donat ajuda a dos projectes de l’escola Jesuïtes Poble Sec-Sant Pere Claver, situada a Barcelona. Es tracta de dos projectes fonamentals per assegurar l’equitat en aquests moments tan complexos.

A causa de la situació generada a partir del mes de març pel confinament, moltes famílies d’aquest centre educatiu van perdre els seus treballs o es van veure afectades pels ERTOS, expedients de regulació temporal d’ocupació, molts dels quals encara continuen. Això ha provocat que no puguin fer front a les quotes de material i llibres per a aquest curs escolar. El col·legi va detectar també, durant el confinament, que part de l’alumnat no podia rebre acompanyament telemàtic en el seu aprenentatge per no tenir accés a dispositius adequats, quedant limitat aquest acompanyament, amb sort, a trucades telefòniques per part dels docents.

Els dos projectes que han rebut suport per part de la campanya #Seguimos són, d’una banda, “Cap alumne/a sense llibres ni material”, que té com a objectiu ajudar a una part de les famílies que no poden assumir el pagament d’aquesta quota. I, en segon lloc, “Tots connectats”, una iniciativa perquè, durant els confinaments que es puguin produir, tot l’alumnat pugui estar connectat per seguir el seu aprenentatge i rebre acompanyament emocional.

Gràcies a això, part de l’alumnat i famílies de centre podran minimitzar una mica les conseqüències dels durs moments que estan vivint.