...

#Seguim és un esforç conjunt de les obres, sectors, plataformes, institucions, comunitats i grups vinculats a la Companyia de Jesús a Espanya per continuar amb l'acompanyament a les persones i col·lectius més vulnerables en aquesta crisi. Una crida a seguir exercitant el nostre compromís per la justícia convençuts que el treball en col·laboració i la suma d'esforços és la millor estratègia davant la pandèmia i les seves conseqüències. Ara més que mai volem seguir treballant per estar a la banda de les persones que més ho necessiten.

Compañía de Jesus

EDUCACIÓ

Formar nens, nenes i joves en Col·legis i Universitats per ser en el futur persones responsables de si mateixes i del seu entorn en la construcció d'un món més just.

SOCIAL

Acompanyar, servir i defensar les persones i col·lectius més vulnerables amb l'objectiu d'aconseguir la justícia social en tres àrees: cooperació internacional, migracions i infància i joventut.

PASTORAL

Mostrar el rostre de Déu en el món i crear espais en què acompanyar i suscitar la fe, com una cosa des de la que viure i créixer, de les persones i comunitats.

#Seguim

Quan més ens necessiten, és quan més et necessitem.